Ruurlo is MORE

Ruurlo is MORE…. Kom samen genieten van een paar dagen lekker weg in een van de comfortabele vakantiewoningen van Boerderij Schoneveld. En als u dan bij ons bent dan mag een bezoek aan het veel besproken Museum MORE in Ruurlo natuurlijk niet ontbreken. Maar Ruurlo is meer….. een gezellig dorp midden in de Achterhoek……een prachtige uitvalsbasis […]

Barchemse Wandelvierdaagse

Van 29 juni t/m 2 juli 2017: 4 dagen wandelen over afstanden van 20,30 40 of 50 km in een prachtige omgeving. In een gezellige Achterhoekse sfeer genieten van natuur en cultuur. Lees meer over de Barchemse 4 Daagse

We hebben de Zoover Award Orange 2016 gewonnen

Met trots kunnen we vertellen dat wij de Zoover Awards Orange 2016 hebben gewonnen! We ontvingen van onze fijne gasten een gemiddelde waardering van maar liefst een 9,3. Geweldig! We bedanken iedereen die een review achtergelaten heeft. Zonder jullie was het niet gelukt.

NIEUW: VIRTUELE TOUR

U treft op onze website nu ook een zogenaamde “virtuele tour” aan. Hiermee volgt u op een interactieve manier een panorama rondleiding over ons terrein, in de vakantiewoningen en op de camping. Hierdoor krijgt u een nog beter beeld hoe mooi het er bij Boerderij Schoneveld uitziet. Neem gauw een kijkje!

Volg ons op social media

Boerderij Schoneveld is nu ook actief op social media. Volg ons op Facebook en Twitter voor leuke weetjes en aanbiedingen of deel uw leukste vakantiefoto met ons. Heeft u het ontzettend naar uw zin gehad op onze camping of in één van onze appartementen? Dan horen wij dat graag via Facebook, Twitter of Zoover!

10-jarig bestaan in 2015

In 2015 bestaat Boerderij Schoneveld 10 jaar! Dit laten we uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Via onze nieuwsbrief en Facebook houden we u op de hoogte en zullen we u aangenaam verrassen. Nieuwsgierig? Meld u zich dan nu aan.